HostellingInternational

+47 61 17 10 11

Ønsker du og bestille overnatting?

Det er mange veier til rom. Gjøvik Vandrerhjem finnes på flere forskjellige booking-platformer, i tillegg til at du kan ta kontakt med oss direkte. 

Du finner oss på..

Ønsker du og snakke med noen av oss direkte, kan du finne kontaktinformasjon her

      

 

Avbestillingsvilkår

Avbestilling av rom/hytter må gjøres innen klokken 18:00 dagen før ankomst. Om dette ikke skjer, vil første natt bli belastet deg/dere, og resten av reservasjonen kanselert. 

Inkludert i prisen

 • 1

  Frokost

  Nyt en god norsk frokost i vår spisesal med utsikt over Fastland og Mjøsa. Du har også tilgang til så mye kaffe, te, juice og melk som du ønsker. 
 • 2

  Parkering og internett

  Vandrerhjemmet har gratis parkering for våre gjester, samt gratis internett. 
 • 3

  Sengetøy og håndklær

  Slapp av! Du trenger ikke ta med deg sengetøy og håndklær. Det har vi allerede ordnet før du ankommer. 

I nærheten

Hovdetun_086.jpg

Fastland - Gjøviks perle

Slapp av ved Gjøviks beste perle som ligger rett utenfor Vandrerhjemmets dør. Fastland bad ble åpnet i 1934 og har siden da samlet store og små hver gang det er godt vær. Her er det dybder og aktiviteter for alle.  Hovdetjernet ble et naturlig tjern fra "tidnes morgen". Rundt 1900 ble tjernet brukt som...

Read more
Skjermbilde 2014-07-14 kl. 14.17.07.jpg

Spill tennis!

Som gjest ved HI Gjøvik Vandrerhjem kan du spille tennis på tennisbanene som ligger et steinkast fra Vandrerhjemmet.  Tennis passer for alle og aktiviserer hele kroppen. Fantastisk trening, og vi garanterer at du kommer til og bli sliten!  Vi har også tennisracket og baller til utlån.  Se...

Read more